Dit moet de vervanger worden van Domenico Tedesco

Dit moet de vervanger worden van Domenico Tedesco
Woensdag 03 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

De voetbalbond gaat de prestaties van het duo Frank Vercauteren en Domenico Tedesco grondig evalueren. De kans is niet uitgesloten dat minstens een van hen ontslagen wordt. Mocht het de bondscoach zijn die andere oorden moet opzoeken, weet René Vandereycken alvast wie zijn opvolger moet worden.

Zo heeft de oud-bondscoach een duidelijke voorkeur voor niemand minder dan Hein Vanhaezebrouck: “Ja, Ik ben ervan overtuigd dat Hein een goeie bondscoach zou zijn. Veel andere Belgen komen niet in aanmerking", vertelt hij in zijn analyse voor Het Nieuwsblad.

Collega-analist Franky Van der Elst vindt het een logische opvolger, al heeft hij ook zijn bedenkingen over een eventuele aanstelling van de ex-trainer van KAA Gent: "Vanhaezebrouck is een goeie trainer. Als Tedesco moet gaan, kijk je snel naar Hein. Al vind ik het wat makkelijk om nu meteen om Hein Vanhaezebrouck te roepen."

Beide heren lopen voorlopig wel op de feiten vooruit. Vooralsnog mag de Duitse coach zich nog altijd trainer van de Rode Duivels noemen. Ondanks het tegenvallend EK is de kans bijzonder groot dat hij gewoon mag aanblijven, tot groot ergernis van vele fans.

Poll: Is Hein Vanhaezebrouck een goede opvolger voor Domenico Tedesco?

vrijdag 5 juli 2024

donderdag 4 juli 2024

woensdag 3 juli 2024

dinsdag 2 juli 2024