Marc Coucke gaat hard en kondigt groot nieuws aan

Marc Coucke gaat hard en kondigt groot nieuws aan
Dinsdag 02 juli 2024 - 20:00   I   door Redactie

Alychlo, het investeringsbedrijf van Marc Coucke, heeft bijna volledige controle verworven over de holding van avonturenpark Adventure Valley en hotel Le Sanglier des Ardennes in Durbuy.

Dit werd maandag bekendgemaakt. Coucke, samen met Bart Maerten en chef Wout Bru, heeft de afgelopen jaren meer dan 100 miljoen euro geïnvesteerd in Durbuy, een populaire toeristische bestemming in de provincie Luxemburg.

In 2016 begonnen Coucke en zijn partners met hun investeringen in de regio, waaronder avonturenparken, restaurants, en golfclubs.

Vorig jaar werden hun horeca- en vrijetijdsactiviteiten ondergebracht in de vennootschap LPM Holding. Nu heeft Alychlo het aandeel van de familie Maerten in deze vennootschap overgenomen, waardoor Alychlo het grootste deel van de aandelen bezit.

De familie Maerten krijgt volledige controle over LPM Events, dat jaarlijks kampen voor meer dan 20.000 kinderen organiseert, en een opnamestudio. Chef Wout Bru blijft nauw betrokken als aandeelhouder. Financiële details van de transactie zijn niet vrijgegeven.

TAGS  I  Marc Coucke

donderdag 4 juli 2024

woensdag 3 juli 2024

dinsdag 2 juli 2024