'Voetbalbond keert zijn kar en neemt verrassende beslissing over ontslag van Tedesco'

'Voetbalbond keert zijn kar en neemt verrassende beslissing over ontslag van Tedesco'
Dinsdag 02 juli 2024 - 17:00   I   door Redactie

Niet Domenico Tedesco lijkt de Rode Duivels te gaan verlaten, maar Het Nieuwsblad claimt dat de positie van Frank Vercauteren serieus in vraag wordt gesteld bij de voetbalbond. De technisch directeur moet zich verantwoorden voor de tegenvallende resultaten.

Volgens de krant bekijkt de bond alle posities van de technische staf, ook dus die van Vercauteren: “Er wordt een globale evaluatie gemaakt waarop onder meer de samenwerking tussen Tedesco en Vercauteren wordt besproken”, staat er te lezen.

Dat de ex-international zijn functie bij de Rode Duivels nog lang zal vervullen, lijkt niet het geval: “Het vizier wordt scherp in zijn richting gedraaid. Het lijkt er sterk op dat hij het kind van de EK-rekening wordt”, luidt het onheilspellend voor de toekomst van Vercauteren bij de nationale ploeg.

Vercauteren was sinds februari 2023 actief als technisch directeur van België. Hij werd gezien als een belangrijke mentor voor huidig bondscoach Tedesco. Bij de voetbalbond lijken ze echter niet tevreden te zijn over zijn prestaties. Vercauteren heeft nog een contract tot eind dit jaar.

Poll: Wie is de grote schuldige voor de tegenvallende prestaties bij de Rode Duivels

TAGS  I  Rode Duivels  I  Frank Vercauteren  I  Domenico Tedesco

donderdag 4 juli 2024

woensdag 3 juli 2024

dinsdag 2 juli 2024

maandag 1 juli 2024