'Maar liefst vier spelers hebben hun laatste match voor de Rode Duivels gespeeld'

'Maar liefst vier spelers hebben hun laatste match voor de Rode Duivels gespeeld'
Dinsdag 02 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

De verloren wedstrijd tegen Frankrijk blijft nazinderen. Daags na de 1-0 nederlaag in de achtste finale van het EK komt La Dernière Heure met onthutsend nieuws over de toekomst van enkele Rode Duivels. Maar liefst vier spelers dreigen hun laatste match voor de nationale ploeg gespeeld te hebben.

Net na de match waren er al de onzekere uitspraken van Kevin De Bruyne. De aanvoerder van de Rode Duivels kon niet meteen aangeven of hij zijn laatste match voor België al dan niet gespeeld heeft. “Het is te vroeg om daarover iets te zeggen. Laat me eerst dit verwerken. Ik ga rustig blijven en goed nadenken”, klonk het.

Volgens La Dernière Heure zijn er nog drie spelers die serieus twijfelen over hun toekomst bij de nationale ploeg. Zo is er Jan Vertonghen, die op zijn 37 stevig nadenkt of hij zijn voetbalschoenen niet aan de haak moet slaan. Daarnaast is de toekomst van Axel Witsel én Romelu Lukaku ook erg twijfelachtig.

Witsel, 35 jaar, werd door bondscoach Domenico Tedesco alsnog opgeroepen voor het EK, dat terwijl hij al genoot van zijn pensioen bij de Rode Duivels. Voor Lukaku kan het ook zomaar eens gedaan zijn volgens de Waalse krant. De topschutter van de Rode Duivels speelde een teleurstellend EK. Hij kwam er, mede door de VAR, niet tot scoren.

Poll: Is het te vroeg voor Romelu Lukaku om te stoppen bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Kevin De Bruyne  I  Romelu Lukaku  I  Jan Vertonghen  I  Axel Witsel

donderdag 4 juli 2024

woensdag 3 juli 2024

dinsdag 2 juli 2024

maandag 1 juli 2024