'Tedesco dreigt Anderlecht-speler te laten vallen vlak voor EK'

'Tedesco dreigt Anderlecht-speler te laten vallen vlak voor EK'
Woensdag 15 november 2023 - 16:00   I   door Redactie

De Rode Duivels staan aan de vooravond van een boeiende oefenwedstrijd tegen Servië in Leuven. Deze wedstrijd biedt een uitgelezen kans voor enkele spelers om zich te bewijzen aan bondscoach Tedesco. Met het EK in aantocht, waarbij harde keuzes gemaakt moeten worden voor de selectie, is elke wedstrijd cruciaal.

Sommige spelers hebben zich al bewezen tijdens de kwalificatie en lijken verzekerd van een plek in de EK-selectie. Nieuwkomers zoals Jérémy Doku, Arthur Theate, Amadou Onana, Dodi Lukebakio, en Orel Mangala hebben een goede kans om deze zomer deel te nemen. Daarnaast zijn er de ervaren spelers zoals Jan Vertonghen, Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne.

Voor enkele spelers hangt hun deelname aan het EK af van hun prestaties bij hun clubs of van blessures bij concurrerende spelers. Jongere spelers zoals Olivier Deman, Arthur Vermeeren, en Ameen Al-Dakhil hebben nog geen zekerheid over hun deelname. Zeno Debast, de jonge speler van Anderlecht, moet zich ook zorgen maken. Dat meldt Sudpresse. Ondanks regelmatige selecties heeft hij onder Tedesco weinig speeltijd gekregen, wat zijn kansen op deelname aan het EK kan beïnvloeden.

Poll: Moet Debast mee naar EK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco  I  Zeno Debast

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023