‘Knoop opvolger De Mil doorgehakt: Plan Verhaeghe en co. met Solskjaer onthuld’

‘Knoop opvolger De Mil doorgehakt: Plan Verhaeghe en co. met Solskjaer onthuld’
Zaterdag 08 april 2023 - 20:00   I   door Redactie

Bij Club laten ze er geen gras over groeien. De landskampioen is op zoek naar een opvolger voor Rik De Mil om volgend seizoen Club naar nieuwe successen te leiden. Ex-Manchester United-trainer Ole Gunnar Solskjaer is naar verluidt één van de kandidaten.

Transferspecialist Sacha Tavolieri pakte donderdag nog uit met het nieuws dat Solskjaer op het lijstje van Club staat. De Noor is momenteel aan de slag als jeugdtrainer bij Kristiansund BK, maar dat is een tijdelijke opdracht. Hij wil namelijk graag een nieuwe uitdaging aangaan.

Het Engelse The Times bevestigde zaterdag het nieuws dat blauw-zwart Solskjaer als een optie ziet. Ze menen weliswaar ook te weten dat Club een duidelijk plan heeft met de voormalige Manchester United-trainer. Verhaeghe en co. hebben een knoop doorgehakt: Solskjaer is niet de eerste keuze.

Pas wanneer er enkele andere kandidaten zouden afhaken, zou Club voor de Noor gaan. Dat betekent dus ook dat ze bij blauw-zwart allicht hun lijstje af hebben. Wie er helemaal bovenaan dat lijstje staat is niet bekend, maar met één trainer zouden de onderhandelingen al aan de gang zijn.

Poll: Zou jij Solskjaer graag de nieuwe T1 van Club zien worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Manchester United

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024