'Club Brugge legt opvolger Andreas Skov Olsen vast'

'Club Brugge legt opvolger Andreas Skov Olsen vast'
Donderdag 25 juli 2024 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge, of beter Club NXT, heeft de contractverlenging van Tobias Lund Jensen officieel bekendgemaakt. Via een post op Instagram wordt bericht dat de Deense rechtsbuiten een contract tekende tot en met de zomer van 2026.

De Deens jeugdinternational kwam twee seizoenen geleden over uit zijn thuisland. Club betaalde toen 500.000 euro aan Odense om hem naar België te halen. Tot op heden wist hij nog geen minuten te maken voor de eerste ploeg aangezien hij voorlopig uitkomt voor Club NXT.

Daar wist hij tot dusver twaalf wedstrijden te spelen. Goed voor in totaal 290 minuten voor zijn huidige werkgever. In die tijd wist hij nog geen enkel doelpunt te maken, wel kon hij één assist geven. Het contract van Lund Jensen liep nog slechts één jaar door, waardoor Club, met het verlengen ervan, voorkomt dat het hem volgende zomer gratis verliest.

Het feit dat Club nu zijn contract verlengt, getuigt van veel vertrouwen in de achttienjarige aanvaller. Met Andreas Skov Olsen loopt er op zijn positie nog een Deen rond bij Club. De kans bestaat dat hij, mits een meer dan degelijk bod, deze zomer vertrekt.

Poll: Kan Lund Jensen in de voetsporen van Skov Olsen treden?

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024