KRC Genk laat in zijn kaarten kijken en onthult dé sleutel tot succes: "Dat is absoluut nodig"

KRC Genk laat in zijn kaarten kijken en onthult dé sleutel tot succes:
Vrijdag 26 juli 2024 - 23:00   I   door Redactie

Thorsten Fink staat dit weekend voor zijn vuurdoop bij Genk. De hoofdtrainer, die deze zomer overkwam van STVV, heeft er alvast zin in. Bij Het Belang van Limburg vertelt hij over zijn gevoelige overstap en zegt hij erg onder de indruk te zijn van zijn nieuwe werkgever.

"Ik ben iedereen op en rond STVV dankbaar dat ik er in alle rust mijn werk kon doen", vertelt hij aan de krant. "Maar de aanbieding van KRC Genk kon ik niet laten liggen. Ik wilde opnieuw een stap vooruit zetten en wat ik hier trof, heeft me in positieve zin verrast.”

Fink kijkt dan ook zijn ogen uit bij Genk: “De accommodatie en academie zijn uniek, dit zijn zowat de beste omstandigheden, waarin ik al kon werken”, is hij lovend. Voor de rest is hij ook erg blij met wat zijn team voorlopig liet zien in de voorbereiding.

"Ik ben heel tevreden met het engagement van de ploeg. Ik hou niet van spelers die lui zijn, alles draait om energie. Dat willen we meteen tonen tegen Standard”, gaat hij tot slot verder. “Een tegenstrever met een bepaalde faam. Hopelijk zijn de benen fris genoeg, de jongens zijn diep moeten gaan. Maar dat is absoluut nodig, willen we straks de fitste ploeg van het land zijn”, sluit hij af.

Poll: Waar eindigt Genk dit seizoen volgens jou?

TAGS  I  Thorsten Fink  I  Genk

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024