Ruben Van Gucht doet opvallende onthulling: "Het was voor mij de eerste keer"

Ruben Van Gucht doet opvallende onthulling:
Vrijdag 06 september 2024 - 16:00   I   door Redactie

Ruben Van Gucht is momenteel in Parijs voor de Paralympische Spelen. Hij was er getuige van een opvallend tafereel.

Hij deed de ontdekking tijdens een joggingtocht door het Bois de Boulogne. “Om de 50 meter zag ik een witte bestelwagen geparkeerd staan, en had aanvankelijk geen flauw idee wat er aan de hand was”, vertelt Ruben aan Radio 2.

“Tijdens mijn verblijf in Parijs ontdekte ik iets bijzonders”, begint hij lachend. “Het was mijn eerste kennismaking met het fenomeen, maar laat me duidelijk zijn: ik heb er geen gebruik van gemaakt”, zegt hij. Hij ging vaak joggen in Bois de Boulogne, een groot park in Parijs.

"Op een dag besloot ik dus een andere route te nemen en zag ik om de vijftig meter een witte bestelwagen geparkeerd staan. In eerste instantie dacht ik dat auto’s hier gewoon mochten parkeren”, klinkt het. “Maar toen ik een rood T-shirt aan een bestelwagen zag hangen, begon ik me toch af te vragen wat er gaande was.”

“Bij de volgende witte bestelwagen stonden de deuren open en zag ik een vrouw zich klaarmaken”, vertelt Ruben verrast. “Het bleek dus te gaan om ‘mobiele prostitutie’ - er wordt hier in Parijs gevogeld in witte bestelwagens.”

TAGS  I  Ruben Van Gucht

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024

donderdag 12 september 2024