Het spel zit op de wagen: Duitsland haalt nog maar eens uit naar Koeman

Het spel zit op de wagen: Duitsland haalt nog maar eens uit naar Koeman
Donderdag 12 september 2024 - 23:00   I   door Redactie

Het Duitse BILD is verbaasd over de manier waarop Oranje-bondscoach Ronald Koeman zich heeft uitgelaten over Duits international Jonathan Tah. Koeman gaf na de 2-2 tegen Duitsland aan dat Tah het bijzonder moeilijk had tegen Brian Brobbey. Om een speler van de tegenstander zo te bekritiseren, vindt BILD op zijn minst opmerkelijk.

Specifiek gaat het over deze uitspraken van Koeman: "Ik vond Brobbey vanavond ook supersterk, goed. Verdediger Tah had natuurlijk aan alle kanten problemen, hij heeft vele overtredingen moeten maken", klonk het na de match. Tah werd uiteindelijk in de rust naar de kant gehaald. Hij stond al geboekt met een gele kaart.

BILD zelf reageert vol verbazing over de uitlatingen van de bondscoach van de tegenstander. "Het is verbazingwekkend dat een coach zich zo duidelijk uitspreekt over een speler van een ander team en hem zo bekritiseert", stelt het vast

Daarnaast keert het medium zelfs even terug naar de heisa rond Steven Bergwijn. "Hij staat erom bekend een duidelijke mening te hebben. Hij heeft de deur voor Bergwijn bij het Nederlands elftal gesloten omdat hij van Ajax naar Saudi-Arabië gaat." Daarmee lijkt BILD te willen aantonen dat Koeman een coach is die direct communiceert.

TAGS  I  Oranje  I  Ronald Koeman  I  Duitsland

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024