Michèle Lacroix, de vrouw van Kevin De Bruyne, maakt statement: “Het is onbeschrijflijk”

Michèle Lacroix, de vrouw van Kevin De Bruyne, maakt statement: “Het is onbeschrijflijk”
Dinsdag 17 september 2024 - 14:00   I   door Redactie

Ondanks de problemen bij de Rode Duivels tekenden Kevin De Bruyne en zijn vrouw Michèle Lacroix wel present op het Ronald McDonald Kinderfonds, waar ze hun schouders onder zetten.

Het Ronald McDonald Huis bestaat vijf jaar. Ouders kunnen er samen met hun andere kinderen dicht bij hun zieke kind zijn en overnachten. "We kunnen van geluk spreken dat onze kindjes gezond zijn, maar helaas is dit niet voor iedereen het geval. Als je kind in het ziekenhuis ligt, wil je niets liever dan dicht bij hem of haar zijn", zegt Michèle in Story.

"Een glimlach kunnen toveren op het gezicht van een ziek kind is een onbeschrijflijk gevoel", gaat Michèle voort. "Weten dat je het behandeling- en genezingsproces waar sommige kinderen op soms erg jonge leeftijd door moeten, kan ondersteunen, dat geeft ongelofelijk veel voldoening. En als ouders begrijpen wij als geen ander wat de impact van die glimlach op het gezicht van een ziek kind teweegbrengt bij de ouders. Dat je kind zich (voor eventjes) goed mag voelen, dat is het enige wat je wil als ouder."

TAGS  I  Rode Duivels  I  Kevin De Bruyne  I  Michèle Lacroix

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024