Vanhaezebrouck begrijpt niks van beslissing Tedesco: “Alsjeblief zeg!”

Vanhaezebrouck begrijpt niks van beslissing Tedesco: “Alsjeblief zeg!”
Dinsdag 17 september 2024 - 09:30   I   door Redactie

Julian Duranville speelt woensdag met Borussia Dortmund op het veld van Club Brugge. Hein Vanhaezebrouck verwacht alvast niet dat hij zal spelen.

De jonge Duranville maakte wel al zijn debuut bij de Rode Duivels. Iets waar Vanhaezebrouck maar weinig begrip voor kan opbrengen. Hij begrijpt de keuze van bondscoach Domenico Tedesco helemaal niet.

"Die jongen heeft potentieel, maar het is geen goede zaak dat hij al minuten kreeg in de nationale ploeg. De lof waaronder hij nu al bedolven werd… alsjeblieft zeg. Op 31 minuten in de beker na speelde hij nog geen minuut dit seizoen voor Dortmund. Daar staan anderen hoger in de pikorde, jongens die voor goals én assists zorgen", zegt Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad. 

"Zoals de 20-jarige Jamie Gittens, die als invaller twee keer scoorde tegen Frankfurt. Dus, tenzij het 0-3 staat, zal Duranville wellicht niet eens invallen. Voor hen is dit meteen een belangrijke: Dortmund kreeg een haalbare loting om in de top acht te eindigen. Maar dan is winnen in Brugge een must", klinkt het.

Poll: Vond jij het ook te vroeg om Duranville al te brengen?

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024