Droomopvolger voor Brian Priske bij Feyenoord: “Een echte topcoach”

Droomopvolger voor Brian Priske bij Feyenoord: “Een echte topcoach”
Dinsdag 17 september 2024 - 21:00   I   door Redactie

Valentijn Driessen heeft zich in zijn column voor De Telegraaf uitgelaten over de toestand rond Robin van Persie. De oud-spits is sinds deze zomer trainer bij Heerenveen, maar verloor afgelopen weekend met 9-1 van AZ. Toch moet hij niet panikeren, zo vindt Driessen.

 

Na afloop van de pijnlijke nederlaag verscheen Van Persie voor de camera. Hij gaf geen krimp, zag Driessen. "Geen seconde viel iets van twijfel over zijn voetbalvisie te bespeuren", schrijft hij. "Van Persie gaat door op de ingeslagen weg ongeacht wat hem en zijn ploeg is overkomen en ongetwijfeld nog weleens zal overkomen", vervolgt hij.

Volgens Driessen moet Van Persie zijn visie niet veranderen. "Zolang zijn omgeving het toestaat zal de idealist, de voetbalpurist in Van Persie centraal staan bij zijn trainer-coachschap. In de hoop zijn spelers ervan te overtuigen dat ze geloof in het proces moeten houden en sterk blijven richting elkaar, de media, hun familie en vrienden."

De journalist denkt tot slot dat er wel eens een grote toekomst wacht voor hem als trainer. "Want krijgt Van Persie ooit de kans om zijn filosofie in de praktijk te brengen met spelers die de kwaliteiten bezitten om zijn ideeën op topniveau in praktijk te brengen dan kan hij zomaar de uitzondering zijn en als voormalig topspeler een topcoach worden", aldus Driessen.

Poll: Zou jij Van Persie graag coach van Feyenoord zien worden op termijn?

TAGS  I  Valentijn Driessen  I  Feyenoord  I  Robin van Persie  I  v24

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024