‘Guardiola deelt genadeloze mokerslag uit aan Kompany’

‘Guardiola deelt genadeloze mokerslag uit aan Kompany’
Maandag 16 september 2024 - 11:00   I   door Redactie

Manchester City heeft zijn zinnen gezet op Bayern München-ster Jamal Musiala, die momenteel verwikkeld is in een contractconflict met de Duitse club

Ondanks de aanvallende rijkdom bij City, met spelers als Erling Haaland, Jack Grealish, Kevin De Bruyne en Phil Foden, lijkt Pep Guardiola open te staan voor versterking in de aanval. Musiala, 21 jaar oud en een van de grootste talenten in het Europese voetbal, heeft volgens The Mirror een contractvoorstel van Bayern afgewezen.

De Duitse international heeft nog een contract tot de zomer van 2026, maar verlangt naar verluidt een salaris van 355.000 euro per week om nieuwe voorwaarden te tekenen. Mocht hij geen nieuwe deal sluiten, loopt Bayern het risico hem volgende zomer te moeten verkopen, met een geschatte waarde van 142 miljoen euro. City zou hier mogelijk van willen profiteren om de jonge ster naar het Etihad Stadium te halen en hun aanval verder te versterken.

Voor Vincent Kompany zou dat een serieuze klap zijn. De coach rekent uiteraard op een van zijn absolute sterkhouders. Dat uitgerekend Guardiola hem dan nog komt wegkapen bij Kompany, zal toch pijnlijk zijn.

Poll: Zou jij Musiala graag naar City zien gaan?

TAGS  I  Manchester City  I  Pep Guardiola  I  Bayern München

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024