Het stormt bij Feyenoord: “Ontslag voor Brian Priske”

Zondag 15 september 2024 - 18:00   I   door Redactie

Feyenoord speelde zaterdag voor de derde keer gelijk in de Eredivisie. Na gelijkspelen tegen Willem II en Sparta Rotterdam volgde dit weekend een 2-2 op het veld van Groningen. Daarmee blijven de Rotterdammers hangen op zes punten op een totaal van twaalf. Geen al te beste start dus.

Nochtans zag het er tegen Groningen lange tijd goed uit voor Feyenoord. Na 70 minuten stonden de troepen van trainer Brian Priske met 0-2 voor. Een eigen doelpunt van Van Bergen en een goal van Paixao zorgden voor de ogenschijnlijk geruststellende voorsprong.

Maar niet was minder waar. Feyenoord gaf zijn goede uitgangspositie in het slot van de wedstrijd nog helemaal weg. In minuut 81 bracht Willumsson Groningen een goal dichter en het was dezelfde IJslander die in de extra tijd de 2-2 op het bord zette.

Waar het de vorige wedstrijden al kritiek regende op Feyenoord, klinkt het na zaterdag nog negatiever. Vooral coach Priske moet het serieus ontgelden. De Deen krijgt het zwaar te verduren op mediaplatform X. Vele fans eisen nu al voor zijn ontslag.

Poll: Vind jij dat Priske ontslagen moet worden?