Goednieuwsshow in Geel is al voorbij, plots is er onrust

Goednieuwsshow in Geel is al voorbij, plots is er onrust
Zondag 15 september 2024 - 21:00   I   door Redactie

ASV Geel is volledig van zijn wolk gedonderd. Het aantal abonnees was verdubbeld, er waren grote ambities en er werden stevige transfers gedaan. Bovendien was er een sterke voorbereiding.

De 1-2-overwinning op het veld van SK Londerzeel deed helemaal het beste vermoeden, maar nadien ging het snel bergaf. De 0-0 tegen Sint-Lenaarts tijdens het 100-jarige jubileum was al een kleine klap. De 3-5-pandoering tegen promovendus Rotselaar is hard aangekomen.

Op sociale media spugen supporters hun gal. Zij waren tot dusver heel positief over alles, maar zoals dat in het voetbal gaat - slaat het sfeertje heel snel om. Daarbij wordt gekeken naar de prestaties van de spelers en ook de rol van coach Tom Schipper. 

Het zal er nu op aankomen om zo snel mogelijk weer resultaten te halen en aan te knopen met een zege. De ambitie van Geel is immers om dit seizoen te promoveren. Het seizoen is echter uiteraard nog erg lang en binnen de club zou er wel nog rust heersen en vertrouwen dat dit in de juiste richting gekeerd zal worden. (RVB)

Poll: Schrik jij van de matige competitiestart van Geel?

TAGS  I  ASV Geel

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024