Mes op de keel: “Als Riemer die match verliest, wordt hij ontslagen”

Mes op de keel: “Als Riemer die match verliest, wordt hij ontslagen”
Zondag 15 september 2024 - 23:00   I   door Redactie

Brian Riemer staat onder zware druk bij Anderlecht. Volgens Marc Degryse zijn de dagen van de coach bijna geteld bij paars-wit.

Het bestuur van Anderlecht behoudt voorlopig het vertrouwen in Riemer, maar de druk op de Deen wordt van buitenaf nu wel erg groot. “Anderlecht maakt maar geen progressie", oordeelt Degryse streng in Het Laatste Nieuws. "Ik had aanvankelijk de indruk dat het probleem voornamelijk in de uitwedstrijden lag, maar het breidt zich uit naar de thuisduels. Nadat tegen Sint-Truiden pas kon gewonnen worden in de blessuretijd, en na het povere 1-1 tegen Leuven, geraakte het in eigen huis nu niet voorbij Westerlo. Dan mag je niet verbaasd zijn als de supporters morren."

"Zaterdag hoorde ik Riemer vertellen dat het voetbal al beter was. Bovendien vindt hij 12 op 18 geen slecht rapport. Met alle respect, maar hij slaat tweemaal de bal mis. Het voetbal is niét beter — het blijft armtierig aan de bal —, en 12 op 18 is met dít programma ook niet geweldig. Ik vrees als Anderlecht deze week verliest van Genk of Charleroi, dat het dan game over is voor Riemer", klinkt het.

Poll: Wordt Riemer volgens jou ontslagen bij een nederlaag in een van de komende wedstrijden?

TAGS  I  Brian Riemer  I  Anderlecht  I  Marc Degryse

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024