Verschrikkelijke geluiden over Memphis Depay: "Alles voor niets"

Verschrikkelijke geluiden over Memphis Depay:
Zondag 15 september 2024 - 11:00   I   door Redactie

Memphis Depay werd eerder deze week op een wel erg spectaculaire manier voorgesteld bij zijn nieuwe club Corinthians. Als een ware volksheld werd hij er onthaald. Voor de Braziliaanse club is Depay dan ook een erg grote naam, al zijn ze bij Vandaag Inside een heel stuk minder wild van zijn transfer.

René van der Gijp wil Depay in eerste instantie nog geluk wensen bij zijn nieuw avontuur. "Ik gun het die jongen zo dat hij weer lekker doelpuntjes gaat maken daar", vertelt hij. Maar al snel komt de blessuregevoeligheid van 98-voudig international ter sprake. Die kan er wel eens voor zorgen dat zijn transfer uitdraait op een ware flop.

"Ik ben zo bang dat hij over drie weken weer geblesseerd raakt en dat alles voor niks is geweest", vreest presentator Wilfred Genee, waarop ook Van der Gijp zijn bezorgdheid uitdrukt. "Daar ben ik ook heel bang voor ja. Eigenlijk bizar hoe het gaat met die jongen, hè?"

Tot slot mengt ook Johan Derksen zich in de debatten. Hij hekelde vooral een bepaalde uitspraak van Depay tijdens zijn voorstelling. "Hij wordt niet alleen door God naar Brazilië gestuurd. Hij zegt ook dat hij het slavernijverleden in zich heeft wat alle Brazilianen hebben. Waar haalt hij het vandaan?!", haalt hij uit.

Poll: Maakte Depay de verkeerde keuze?

TAGS  I  Memphis Depay  I  Corinthians  I  v24

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024