Jean-Marie Pfaff ziet het gebeuren: Opnieuw zeer droevig nieuws over zijn vrouw Carmen

Jean-Marie Pfaff ziet het gebeuren: Opnieuw zeer droevig nieuws over zijn vrouw Carmen
Woensdag 18 september 2024 - 20:00   I   door Redactie

Carmen Pfaff heeft het emotioneel zeer zwaar na de home-invasion van vorig jaar. Het gaat al wel wat beter, maar ze kampt echter ook met paniekaanvallen.

“Ik hoor mijn ouders minstens één keer per dag. Vier keer per week ga ik uit eigen initiatief langs", legt dochter Kelly Pfaff uit in Het Laatste Nieuws. "Minstens één keer per dag facetimen we. En ik spreek nu voor één persoon. We zijn een grote familie met veel kleinkinderen, voor ons is dat totaal geen opoffering om te zorgen dat ze nooit meer alleen is. Dat is geen zware aanpassing geweest."

"We hebben dat eigenlijk altijd gedaan. We zijn er bewust van dat mama, ook al laat ze dat zo min mogelijk zien, ermee in haar hoofd zit. Als dat emotioneel opborrelt zo’n paniekaanval, is dat niet fijn, dan is het belangrijk dat we tonen dat zij de controle heeft. Ze slaapt nog in de zetel om te kunnen zien dat er geen mensen aan het raam komen, maar dat heeft niks te maken met het huis. Ze weet dat dat beveiligd is."

"Als ze met papa op hotel gaat of mee naar het buitenland als hij een opdracht heeft, slaapt ze bijvoorbeeld ook aan de kant van de deur. Vroeger sliep ze altijd aan de kant van de badkamer. Ze wil zelf controle op die paniek, dat werkt geruststellend. Mama is altijd strijdlustig geweest en dat is nog niet veranderd.”

TAGS  I  Carmen Pfaff  I  Kelly Pfaff

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024