5 mogelijke opvolgers voor Brian Riemer als Anderlecht-coach

5 mogelijke opvolgers voor Brian Riemer als Anderlecht-coach
Donderdag 19 september 2024 - 11:00   I   door Redactie

Brian Riemer werd ontslagen als coach van Anderlecht. Paars-wit gaat nu op zoek naar een vervanger voor de Deen. Wij zochten al vijf mogelijke opvolgers.

Hein Vanhaezebrouck: Hij was eerder al trainer van Anderlecht. De club zat toen middenin een overname, wat het niet makkelijk maakte. Is vrij op de markt na zijn periode bij AA Gent, maar gaf al aan niet echt open te staan voor RSCA.

Philippe Clement: Heeft het niet makkelijk bij Glasgow Rangers, maar ligt er uiteraard wel gewoon onder contract. Werd al kampioen met Club Brugge en Racing Genk in België. Is wel een Club-icoon, wat een overgang niet evident zou maken. Nog los van zijn contract in Schotland.

Karel Geraerts: Ligt zwaar onder vuur bij Schalke 04. Lijkt daar niet veel krediet meer te hebben. Hij was afgelopen zomer al nadrukkelijk in beeld bij Club Brugge, maar blauw-zwart ging toch verder in zee met Nicky Hayen.

Graham Potter: Zit na zijn periode bij Chelsea nog zonder club. De Engelsman werd vorige zomer al gelinkt aan Ajax. Lijkt wel moeilijk haalbaar voor Anderlecht.

Frank Vercauteren: Kent ook het huis erg goed. Ziet zijn contract bij de voetbalbond als technisch directeur niet meer verlengd worden. Had destijds een hele goeie band met voorzitter Wouter Vandenhaute. Na het laatste ontslag is dat misschien wel een pak minder geworden.

Poll: Wie zou jij kiezen?

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024