Bart Verhaeghe haalt hard uit: “Het is op, dit is niet meer oké”

Bart Verhaeghe haalt hard uit: “Het is op, dit is niet meer oké”
Donderdag 19 september 2024 - 16:00   I   door Redactie

Aan de vooravond van de Champions League-campagne van Club Brugge had Bart Verhaeghe het ook nog eens over het Jan Breydelstadion. Blauw-zwart probeert al jaren een nieuw stadion te bouwen.

De voorzitter dreigt er ook moedeloos van te worden, want Club slaagt er maar niet in om te kunnen beginnen met de bouw ervan. “We zitten hier al voor de zevende campagne van de Champions League in een aftands oud Jan Breydel dat op is. Dat is niet oké en niet normaal. Ik hoop dat we binnen afzienbare tijd een nieuw en veel beter stadion kunnen bouwen", aldus Verhaeghe tegen VTM. 

"Niet alleen voor de kijkers, maar ook voor de omwonenden en onze samenleving", vervolgt Verhaeghe. "Daarvoor moet je sparen als een goede huisvader en financieel gezond zijn. Dat doen wij en dat zijn wij. Maar neen, het is niet alleen een kwestie van geld. Al blijf ik geduldig. Elders in het land heb ik 18 jaar moeten wachten om een project te kunnen uitvoeren... Kijk, het is voor de goeie zaak, dan heb ik er vertrouwen in dat het er ooit van zal komen.”

Poll: Snap jij dat dit nieuwe stadion er nog steeds niet is?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bart Verhaeghe

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024