Het moest er van komen: ‘Megadeal voor Lamine Yamal’

Het moest er van komen: ‘Megadeal voor Lamine Yamal’
Donderdag 19 september 2024 - 23:00   I   door Redactie

Lamine Yamal is een van de grootste fenomenen op de Europese voetbalvelden. De nog altijd maar zeventienjarige aanvaller geldt als een van de grootste talenten ter wereld. Afgelopen EK was hij nog een van de sleutelfiguren bij Spanje en zorgde hij er onder andere voor dat zijn land Europees kampioen werd.

Ook dit seizoen doet de tienersensatie het uitstekend. Bij zijn club Barcelona stond hij in de voorlopig vijf competitiewedstrijden telkens in de basis en dat heeft menig voetballiefhebber geweten. Na vijf wedstrijden staat zijn teller al op drie doelpunten en vier assists.

Bij Barça zijn ze daarom erg te spreken over hun goudhaantje, wat maakt dat de Spaanse topclub het contract van Yamal wil verlengen. De huidige verbintenis loopt nog maar tot medio 2026, waardoor Barcelona het nodig vindt actie te ondernemen en het vertrouwen naar zijn speler te uiten.

Daarom willen de Catalanen het contract van Yamal openbreken en verlengen tot en met de zomer van 2030. Mocht Yamal daarmee akkoord gaan, zou hij tegen het einde van zijn nieuwe verbintenis nog altijd maar 23 jaar zijn. Afwachten waar hij op dat moment zal staan in zijn carrière.

TAGS  I  FC Barcelona  I  Lamine Yamal

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024