'Dubbel ontslag bij Anderlecht'

'Dubbel ontslag bij Anderlecht'
Woensdag 18 september 2024 - 18:00   I   door Redactie

Het is intussen wel heel duidelijk dat Brian Riemer zwaar onder vuur ligt bij Anderlecht. De fans eisen het ontslag van de Deense coach, maar volgens Olivier Deschacht is Riemer heus niet de enige verantwoordelijke voor de huidige malaise bij paars-wit.

"Jesper Fredberg is in mijn ogen medeschuldig. Hij is Riemer gaan halen, zit daar altijd in de tribune met zijn oortje en heeft hem na die gemiste kans van vorig seizoen ook aan boord gehouden", zegt Deschacht heel duidelijk aan Sporza. Dat oortje stoort Deschacht ook mateloos. "Dat is volgens mij ook uniek in het voetbal: een technisch directeur die tijdens de wedstrijd dingen zit in te fluisteren. Dat vind ik niet gezond."

Al vindt Deschacht ook Riemer schuldig. "Ik zie ook dat bepaalde spelers ter plaatse trappelen", klinkt het. "Amuzu, Sardella, Verschaeren, ... die maken geen vooruitgang meer. Ook Stroeykens zit meer op de bank dan hem lief is". Het is zeker niet ondenkbaar dat het lot van Riemer en Fredberg aan elkaar hangen. Mogelijk volgt er straks dus een dubbel ontslag bij RSCA.

Poll: Vind jij ook dat ze allebei moeten vertrekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  Jesper Fredberg  I  Olivier Deschacht

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024