Ontploffingsgevaar bij Anderlecht: Marc Coucke houdt zich niet meer in

Ontploffingsgevaar bij Anderlecht: Marc Coucke houdt zich niet meer in
Dinsdag 17 september 2024 - 12:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht is de sfeer toch gespannen, ook aan de top van de club. Marc Coucke wijst eigenlijk halvelings met een beschuldigende vinger naar Sports CEO Jesper Fredberg.

Fredberg liet eerst weten dat men zou knallen op de transfermarkt, maar later bleek dat dan toch niet het geval. Had hij niet voldoende budget? Volgens Marc Coucke klopt dat niet. De eigenaar van paars-wit was daar heel duidelijk over op Instagram. "Waarom er zo weinig geïnvesteerd werd? Vermoedelijk omdat ze de perfecte profielen niet vonden en het toptarget niet is doorgegaan. De aandeelhouders, waarbij de sfeer onderling top is, hadden voldoende budget vrijgemaakt", zei Coucke.

Het Laatste Nieuws ziet daar toch enigszins een "wij" en zij" in. Coucke heeft het over "zij" en dat is toch opvallend. Het is volgens hem dus helemaal geen kwestie van budgetten. “We hadden er graag creativiteit bijgehaald, maar ik begrijp dat ze de lat zeer hoog legden, uit vertrouwen in de bestaande spelers. Het zou een mooi seizoen kunnen worden. En anders geven we er in januari nog een lap op.”

Poll: Vind jij dat Coucke zich meer met de zaken moet bemoeien?

TAGS  I  Marc Coucke  I  Anderlecht

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024