“Bliksemontslag voor Robin van Persie”

“Bliksemontslag voor Robin van Persie”
Donderdag 19 september 2024 - 17:00   I   door Redactie

Robin van Persie heeft zijn start bij Heerenveen volledig gemist. De ex-speler van onder meer Arsenal en Feyenoord staat sinds deze zomer aan het roer in Friesland, maar een succes was dat nog niet. Afgelopen weekend verloor Heerenveen nog met 9-1 van AZ, dinsdag volgde een 2-0 verlies op Twente.

Daarmee staat de nieuwe club van Van Persie op een teleurstellende veertiende plaats en telt het slechts vier punten uit vijf wedstrijden. Door de slechte prestaties klinken de geluiden omtrent zijn toekomst steeds negatiever. Na het verlies tegen AZ was dat al het geval en nu hij ook in Twente onderuit is gegaan, wordt er meer en meer gevreesd voor zijn job.

De oud-voetballer werd de voorbije dagen meermaals in verband gebracht met het trainerschap in Feyenoord. Ook daar loopt het niet echt gesmeerd onder nieuwe coach Brian Priske. Eerder stelden de Feyenoord-supporters al een ruil voor tussen beide trainers.

Of die ruil er ook effectief komt, lijkt echter zeer twijfelachtig. Toch vrezen de mensen op mediaplatform X dat Van Persie niet lang meer op de bank zal zitten bij Heerenveen. Sommigen denken dat hij voor Kerst zijn ontslagbrief zal krijgen.

Poll: Denk jij dat Van Persie Kerst haalt als coach?

TAGS  I  Robin van Persie  I  Heerenveen

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024