Brian Riemer onthult of hij ontslag neemt

Brian Riemer onthult of hij ontslag neemt
Woensdag 18 september 2024 - 09:30   I   door Redactie

Dat Brian Riemer onder druk staat bij Anderlecht, is een understatement. De coach van paars-wit ligt vooral erg zwaar onder vuur bij de fans.

Riemer zegt niet te vrezen voor zijn job. Hij denkt helemaal niet aan een ontslag. “Het is het voorrecht van de fans om te roepen en te zeggen wat ze willen. Dat is hun job. Zelf denk ik niet aan mijn ontslag. Dan zou ik mijn job niet meer doen. Het is mijn taak deze kern te trainen en voor te bereiden op wedstrijden. Dat zal ik de rest van mijn carrière doen", aldus Riemer.

De Raad van Bestuur besliste alvast om de stabiliteit te bewaren in de club. “Ik ga niet speculeren. Ik kan niets forceren hoe anderen mij benaderen. Het enige wat ik wel kan doen is blijven werken. Ik hou van deze club sinds de dag dat ik hier arriveerde. Ik zou mijn leven geven voor dit team en leg elke dag mijn hart op het veld. Dat blijf ik doen. Je mag niet vergeten dat deze nederlaag tegen RC Genk nog maar ons eerste verlies is van het seizoen. We halen nog altijd gemiddeld bijna twee punten per match. Het is niet allemaal shit. Zeker niet", benadrukt de Deense coach.

Poll: Vind jij dat Riemer ontslag moet nemen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024