‘Robin van Persie keert terug naar Feyenoord’

‘Robin van Persie keert terug naar Feyenoord’
Maandag 16 september 2024 - 10:00   I   door Redactie

Aad de Mos heeft zich bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN uitgesproken over de toestand van Feyenoord en diens trainer Brian Priske. Waar hij het in eerste instantie nog wil opnemen voor de Deen, vergelijkt hij zijn prestaties met die van een ex-Feyenoorder, namelijk Robin van Persie, die het volgens hem beter doet.

Feyenoord is aan de competitie begonnen met een 6 op 12. Geen beste start dus, al vindt De Mos dat Priske niet volledig schuld treft. "Hij heeft nieuwe spelers die vrijdag pas op het veld zijn verschenen, dus je moet Priske nog wat kansen geven", is hij van mening.

Toch ziet hij ook op tactisch vlak mankementen. "Er zit echter weinig visie in. Ze spelen 5-5 vaak, het middenveld is onbestaande. Er kan een verhuiswagen tussen", stelt hij Priske toch ook in vraag. Daarom vreest De Mos er uiteindelijk voor dat Priske de vorige Feyenoord-coach niet kan doen vergeten.

"Het is moeilijk voor elke trainer, na Slot. Ik houd m'n hart vast voor Priske, maar ik zie bij Robin van Persie meer ideeën", verwijst hij naar de trainer van Heerenveen. "Bij Heerenveen doen ze iets met elkaar, hier zie ik losse flodders. De Hiërarchie is ook weg uit het elftal", besluit hij.

Poll: Goed idee van Feyenoord om Van Persie terug te halen?

TAGS  I  Robin van Persie  I  Feyenoord  I  v24

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024