Brian Riemer neemt zelf beslissing over ontslag bij Anderlecht

Brian Riemer neemt zelf beslissing over ontslag bij Anderlecht
Zondag 15 september 2024 - 10:00   I   door Redactie

De druk op Brian Riemer neemt steeds meer toe. De fans namen de coach zwaar op de korrel na het 2-2-gelijkspel tegen Westerlo. Zelf was hij ook flink geïrriteerd na afloop van de match.

“Ik aanvaard dat iedereen zijn mening heeft. Als ze dat willen roepen, moeten ze dat maar doen. Daar kan ik niets aan veranderen. Zij hebben een mening, jullie evenzeer, ik ook. Ik doe mijn werk, train de ploeg en bereid mijn jongens zo goed mogelijk voor", aldus Riemer.

"Mocht ik alles persoonlijk nemen… Ik zou een heel depressieve man zijn", gaat de Deen verder. "Ik vind dat we al vele uitdagingen hebben overwonnen. Is het perfect? Neen, maar dat zal het nooit zijn. Ik garandeer wel dat we extreem hard werken om die stap voorwaarts te zetten.”

Riemer is dus zéker niet van plan om zelf de handdoek in de ring te gooien. Anderzijds is het wel de vraag hoeveel geduld het bestuur nog zal hebben met de trainer. Het spel moet veel beter en de resultaten zijn toch ook zeer gemengd. Al werd Riemer ook wel in de steek gelaten door zijn Sports CEO Jesper Fredberg, die niet de transfers kon brengen waar Riemer op hoopte.

Poll: Vind jij dat Riemer moet opstappen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024