'Real Madrid pakt uit met gigantische transfer, Kompany in shock'

'Real Madrid pakt uit met gigantische transfer, Kompany in shock'
Zondag 15 september 2024 - 09:00   I   door Redactie

Real Madrid staat op het punt om opnieuw een grote versterking binnen te halen, met Alphonso Davies die naar verluidt in januari een voorcontract tekent. De 23-jarige linksback van Bayern München zal volgens Diario AS in de zomer van 2025 aansluiten bij de Spaanse grootmacht, wanneer zijn huidige contract in Duitsland afloopt.

Real Madrid volgt Davies al geruime tijd, maar een transfer deze zomer bleek onmogelijk door de hoge vraagprijs van Bayern. Clubofficials hopen dat hij gezonde concurrentie zal bieden voor Ferland Mendy, die sinds 2019 een vaste waarde is in de verdediging van Los Blancos.

Bayern München-sportief directeur Max Eberl heeft eerder aangegeven dat de club Davies een aantrekkelijk contractvoorstel heeft gedaan: "We hebben Alphonso een zeer concreet, waarderend aanbod gedaan. Op een gegeven moment moet je ja of nee zeggen", aldus Eberl in een interview met Sport Bild. Davies won tijdens zijn periode bij Bayern onder meer de Champions League in 2020 en vijf Bundesliga-titels. Voor coach Vincent Kompany is het een grote klap als hij vertrekt.

Poll: Vind jij Davies een goeie?

TAGS  I  Real Madrid  I  Bayern München  I  Alphonso Davies  I  Vincent Kompany

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024