Johan Boskamp haalt zwaar uit: “Heb je misschien liever een dooie lul?”

Johan Boskamp haalt zwaar uit: “Heb je misschien liever een dooie lul?”
Zaterdag 14 september 2024 - 20:00   I   door Redactie

Er gaan nu stemmen op of Kevin De Bruyne wel de geschikte aanvoerder is voor de Rode Duivels na zijn uithaal na de wedstrijd tegen Frankrijk. Johan Boskamp begrijpt die vragen helemaal niet.

“Wat is dat nou voor slap gelul. Omdat de Kev de ballen heeft om te zeggen waar het op staat, zou hij nu plots geen geschikte kapitein meer zijn? Zien ze dan liever een dooie lul voor de camera die helemaal niets zegt? Kevin nam tenminste zijn verantwoordelijkheid. Maakt dat van hem een slechte aanvoerder?", aldus Boskamp in Het Belang van Limburg.

Hij had zijn frustraties volgens de kritieken binnenskamers moeten houden. “Maar tijdens de rust had hij zich toch al eens kwaad gemaakt in de kleedkamer", reageert Boskamp. "Als zijn woorden daar door niemand worden opgepikt, dan snap ik dat hij zich ook niet meer inhield voor de camera. Wat hebben jullie liever? Spelers die openlijk voor hun mening uitkomen? Of spelers die stiekem de media inlichten maar wel anoniem willen blijven? Want geloof me, zo heb je er ook.”

Poll: Heeft Boskamp gelijk over De Bruyne?

TAGS  I  Johan Boskamp  I  Kevin De Bruyne  I  Rode Duivels

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024