‘Davy Klaassen tekent bij club in Eredivisie’

‘Davy Klaassen tekent bij club in Eredivisie’
Zaterdag 14 september 2024 - 09:00   I   door Redactie

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat Ajax ex-speler Davy Klaassen heeft toegestaan om zijn conditie te onderhouden op de club. De middenvelder is transfervrij en traint mee met Ajax tot hij een nieuwe club heeft gevonden. Nu blijkt dat die nieuwe club wel eens Ajax kan worden.

Volgens TransferWatch wil Klaassen namelijk erg graag terugkeren naar Amsterdam. Niet om er te trainen in afwachting van een nieuwe club, maar wel om er ook effectief te spelen. Naar verluidt kan de ex-speler van Inter er een contract van één jaar gaan ondertekenen.

Mocht Klaassen opnieuw voor Ajax uitkomen, betekent dat de tweede terugkeer in relatief korte tijd voor de 41-voudig international. Ajax verkocht hem in 2017 aan Everton en na een avontuur bij Werder Bremen keerde hij in 2020 terug naar de ArneA. Drie jaar later verhuisde hij naar Inter.

In Italië liep het echter niet zoals gepland. Klaassen kwam er amper in de plannen voor en speelde over een heel seizoen bekeken nauwelijks achttien wedstrijden. Dat was ook meteen de reden waarom zijn contract er niet werd verlengd. De mogelijkheid bestaat nu dat hij een nieuwe kans krijgt bij Ajax.

Poll: Is Ajax de ideale bestemming voor Klaassen?

TAGS  I  Ajax  I  Davy Klaassen  I  v24

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024