Verhaeghe slaat alarm bij Club Brugge: “Dit kan niet meer blijven duren”

Verhaeghe slaat alarm bij Club Brugge: “Dit kan niet meer blijven duren”
Zaterdag 14 september 2024 - 16:00   I   door Redactie

Komt er nog een nieuw stadion bij Club Brugge of niet? Het lijkt erop dat het maar niet zal lukken. Bart Verhaeghe laat er geen twijfel over bestaan: het dossier moet in orde komen.

"Een ondernemer is per definitie een positieve optimist. Ik probeer dat ook te blijven. Bluvn Goan. Niet opgeven", zegt Verhaeghe daarover in Het Laatste Nieuws. “De rechter moet inzien dat de argumenten van die ene tegenpartij niet terecht zijn. We hebben, zoals gevraagd, al meermaals met die mensen gepraat." 

"Gezegd dat ons nieuw stadion op alle vlakken voor minder overlast zal zorgen dan het huidige Jan Breydel. Minder lawaai. Minder lichtpollutie. Minder CO2. Minder wagens in de straten rond het stadion. Een park met 3.000 bomen op de site waar je met je hond kan gaan wandelen. Een fitometer. (op dreef) Het is allemaal beter!"

"Dáárom doen we door. Omdat het iets goed is. De stad, de provincie, Vlaanderen: iedereen staat erachter. Wat wil je democratisch nog meer? Toen ik in Monaco de delegatie van Leverkusen zag, was het eerste wat ze vroegen: ‘Hoe is het met uw nieuw stadion?’ Leuk is dat niet. Het is elk jaar moeilijker en moeilijker om ons stadion Europees speelgerechtigd te krijgen. Jan Breydel is op. Het zijn kosten op een sterfhuis. Je kan niet blijven bricoleren op elkaar.”

Poll: Komt het nog goed met dat dossier?

TAGS  I  Bart Verhaeghe  I  Club Brugge

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024