‘Arne Slot deelt Feyenoord bijzonder harde klap uit’

‘Arne Slot deelt Feyenoord bijzonder harde klap uit’
Zaterdag 14 september 2024 - 17:00   I   door Redactie

Mario Been heeft zo zijn twijfels of dit Feyenoord het even goed kan doen als toen het onder leiding stond van succescoach Arne Slot. De Nederlandse oefenmeester wist op drie jaar tijd de Conference League-finale te halen, de beker te winnen én kampioen te spelen. Been vreest dan Brian Priske het lastiger gaat krijgen.

"Arne Slot heeft natuurlijk drie jaar succes gehad. Die ging van Conference League-finale naar het kampioenschap naar de bekerwinst", vertelt de analist bij ESPN. "Er is een hoop verbloemd doordat de resultaten in orde waren, er prijzen werden gewonnen en er twee jaar op rij Champions League gespeeld is", stelt hij.

Met 5 op 9 heeft Feyenoord de competitiestart toch gemist. Feyenoord verloor dan ook veel van zijn sleutelfiguren. "Je ziet dat er nu een beetje paniek is in Rotterdam en omstreken. Feyenoord kent wederom een moeilijke start en sterkhouders als Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer, Yankuba Minteh en Arne Slot zijn vertrokken", vertelt Been verder.

Met onder mee In-beom Hwang en Jordan Mvula Lotomba haalden de Rotterdammers twee nieuwe spelers, al heeft Been ook daar zijn twijfels over. "De mensen zijn verwend. Hij (Hwang) heeft al veel clubs gehad en is 27 jaar, het zou kunnen. Maar Lotomba speelde de laatste weken nauwelijks bij Nice."

Poll: Deel jij de mening van Been?

TAGS  I  Feyenoord  I  Mario Been  I  Arne Slot

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024