'Gigantisch Lukaku-probleem bij Rode Duivels'

'Gigantisch Lukaku-probleem bij Rode Duivels'
Zaterdag 07 september 2024 - 14:00   I   door Redactie

Loïs Openda slaagt er voorlopig niet in om de afwezige Romelu Lukaku te doen vergeten bij de Rode Duivels. De aanvaller van RB Leipzig slaagt er maar niet in om zich door te zetten en te scoren bij de nationale ploeg.

"Romelu Lukaku kende een erg ongelukkig EK, maar je merkt pas wat je mist als hij er niet bij is. Met name: 85 goals. Zijn vervanger Loïs Openda bleef heel de eerste helft tegen Israël onzichtbaar. Het pleit voor de Leipzig-spits dat hij de moed nooit opgaf. Met resultaat, want hij lag aan de basis van de ommekeer na rust. Met een behendige assist en twee penaltyfouten", aldus Kristof Liberloo van Het Belang van Limburg.

Vanaf de stip kreeg Openda een unieke kans. "Het moest Openda’s allereerste treffer worden onder Tedesco. Maar… hij miste. Heel ontgoocheld bleek Openda niet. Bij zijn vervanging enkele minuten later kon er zelfs een brede glimlach af, kreeg hij applaus én een ‘chest bump’ van de bondscoach. Maar we sturen Romelu Lukaku toch maar best niet op Rode Duivels-pensioen...", benadrukt Liberloo.

Poll: Kunnen we zonder Lukaku bij de nationale ploeg?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Romelu Lukaku  I  Loïs Openda

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024