'Ajax mag dromen van terugkeer publiekslieveling'

'Ajax mag dromen van terugkeer publiekslieveling'
Vrijdag 06 september 2024 - 20:00   I   door Redactie

Ajax werd deze zomer in verband gebracht met een terugkeer van enkele ex-spelers. Denk daarbij aan Christian Eriksen, Hakim Ziyech en Davy Klaassen. Voor geen een van hen werd Ajax echter concreet, zo bleek achteraf. Nu wordt er opnieuw een ex-Ajacied gelinkt aan een terugkeer.

Het gaat om Justin Kluivert. De 25-jarige linksbuiten was te gast in het programma De Auto Van... met presentator JayJay Boske. De voormalig rugbyspeler vroeg de Oranje-international of hij in de toekomst een terugkeer naar Ajax zou zien zitten. Zijn reactie was erg duidelijk:

"Tuurlijk. Dat is toch prachtig", doet hij de fans dromen. Verder geeft hij aan Ajax nog altijd een warm hart toe te dragen: "Als mensen mij vragen van: welke club support je? Altijd zou ik Ajax zeggen. Ik voetbalde bij Ajax sinds ik zeven of acht jaar ben. Hoe mooi is het dat je dat kan zeggen? Ik ben opgegroeid in de stad, wat is er mooier dan dat?", besluit hij.

Zelf speelde Kluivert van 2007 tot en met 2018 bij Ajax, waarvan twee jaar voor de eerste ploeg. In die tijd wist hij 56 officiële wedstrijden af te werken voor de recordkampioen. In totaal scoorde hij daarin dertien doelpunten en gaf hij daarnaast ook tien assists. In de zomer van 2018 verhuisde hij definitief naar AS Roma.

Poll: Zou Kluivert een versterking zijn voor Ajax?

TAGS  I  Ajax  I  Justin Kluivert  I  v24

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024