Rik Verheye bekent: "Elke dag, ik meen het"

Rik Verheye bekent:
Zaterdag 07 september 2024 - 09:00   I   door Redactie

Je zou bijna vergeten dat Rik Verheye ook een begenadigd acteur is, want hij komt nu ook erg vaak in het nieuws als voorzitter van Sporting Hasselt. Hij is er helemaal door gebeten.

“Als ik hier in de buurt woonde, dan zou ik hier elke dag zitten. Dat meen ik echt. Ik zou dat de max vinden. We zijn allebei ook wel echte workaholics", zegt Rik in Het Belang van Limburg. Hasselt promoveerde het voorbije seizoen naar eerste amateur. "We moeten nu vooral op stabiliteit mikken. Sportief, maar ook financieel en op vlak van onze werking. Van daaruit kunnen we dan verder proberen groeien", aldus Verheye.

Het is bovendien niet zo dat zij met het grootste contracten staan te zwaaien, zo benadrukt Verheye. “Zelfs Mehdi Bounou en Livio Milts, onze twee toptransfers van deze zomer, hadden ergens anders dertig tot veertig procent meer kunnen verdienen. Onze troef is dat wij dat soort spelers een vitrine kunnen aanbieden die ze nergens anders vinden op ons niveau. Heel Vlaanderen kijkt mee. Als ze het hier goed doen, dan heeft iedereen het gezien.”

TAGS  I  Rik Verheye  I  Sporting Hasselt

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024