Kelly Pfaff over haar haar mama Carmen: "Ze doet dat met niemand nog"

Kelly Pfaff over haar haar mama Carmen:
Zaterdag 07 september 2024 - 22:00   I   door Redactie

Carmen Pfaff, de vrouw van Jean-Marie, kampt nog steeds met de (mentale) gevolgen van de home-invasion. Toch weigert ze erover te praten. Dat vertelt dochter Kelly in Het Laatste Nieuws.

“Niet met papa, niet met ons en niet met de kleinkinderen”, zegt Kelly. “Ze heeft het er in het begin één keer over gehad en dat was het dan. Ze wil er gewoon niet meer over praten. Ik vermoed dat ze het er wel met haar traumatherapeut over heeft gehad. En net omdat het zo gevoelig ligt en we haar willen beschermen, hebben we haar ook amper iets verteld over het proces. Ze weet er weinig van.”

Kelly is er wel van overtuigd dat Carmen niet zal opgeven. "De klap van de home-invasion was des te pijnlijker, omdat mama nog maar net bijna zo goed als volledig was hersteld van haar hersenbloeding. Oké, ze vergat zo nu en dan nog wel iets, maar er was veel optimisme dat ze voor 95% weer de mama van voorheen zou worden. Ze had opnieuw leren schrijven en lezen, reed weer met de auto en was dus ook het strijken opnieuw aan het oefenen. En dan gebeurt dat. (zucht). Maar: op termijn komt het goed. En waarom ik dat weet? Omdat ons mama een vechter is."

TAGS  I  Carmen Pfaff  I  Kelly Pfaff

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024