'Definitief einde voor Memphis Depay bij Oranje'

'Definitief einde voor Memphis Depay bij Oranje'
Zaterdag 07 september 2024 - 10:30   I   door Redactie

Memphis Depay wordt gelinkt aan verschillende clubs. Uit Brazilië klinken er geruchten dat hij naar zowel Flamengo als Corinthians kan, maar ook uit Europa is er nog steeds interesse. Zelf zou Depay graag uitkomen op het grootste niveau in Europa, maar volgens Johan Derksen wordt dat steeds moeilijker.

De Snor is van mening dat het beter is om in te gaan op een riante aanbieding uit het Midden-Oosten. Eerder deze zomer kreeg Depay nog een bod in de bus om aan de slag te gaan in Saudi-Arabië, maar dat weigerde hij omdat hij sportief gezien nog steeds ambitie heeft.

Toch denkt Derksen dat de 30-jarige Depay een overstap naar Saudi-Arabië stilaan moet overwegen. Dat vertelde hij in Vandaag Inside. Hij haalt het voorbeeld aan van Steven Bergwijn, die er op drie jaar tijd 27 miljoen euro gaat verdienen. Derksen denkt dat Depay hetzelfde moet doen.

Enige kanttekening die daarbij moet geplaatst worden is dat een overstap naar het Midden-Oosten wellicht het einde betekent van zijn carrière als international van Oranje. Bondscoach Ronald Koeman gaf eerder al duidelijk aan dat Bergwijn niet meer op een telefoontje hoeft te rekenen na zijn ophefmakende transfer. Depay kan wel eens hetzelfde lot beschoren zijn.

TAGS  I  Memphis Depay  I  Oranje

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024