Frank Raes spreekt klare taal over ontslag Tedesco

Frank Raes spreekt klare taal over ontslag Tedesco
Vrijdag 06 september 2024 - 09:30   I   door Redactie

Moet bondscoach Domenico Tedesco na het komende tweeluik tegen Israël en Frankrijk in de Nations League voor zijn job vrezen? Frank Raes heeft er een duidelijke mening over.

"De hamvraag is natuurlijk: staat de toekomst van Domenico Tedesco in de komende twee interlands op het spel? Ik denk eerlijk gezegd van niet. Nóg niet. Een slecht resultaat tegen Israël kan hem zuur opbreken. Maar een nederlaag in die tweede wedstrijd tegen Frankrijk wordt schijnbaar al ingecalculeerd", aldus Raes in Gazet van Antwerpen. "Hoe dan ook zal je weinig conclusies kunnen trekken uit deze twee duels. Tedesco ontslaan ligt moeilijk, want het zou de Belgische voetbalbond handenvol geld kosten, en ze zitten daar al zo krap bij kas.”

“De grootste fout werd eigenlijk vóór de start van het EK al gemaakt door het aflopende contract van de bondscoach open te breken", gaat Raes voort. "Nu zit je ermee en zal je er wellicht tot het WK mee blijven zitten. Bij de bond is het sinds die contractverlenging een boeltje. Wie neemt daar nu de beslissingen? Wie gaat de komende interlands van Tedesco evalueren? Onze bondscoach heeft intussen al drie bondsvoorzitters meegemaakt. Heel bizar allemaal.”

Poll: Verwacht jij een ontslag van Tedesco bij een misstap vanavond?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco  I  Frank Raes

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024

donderdag 12 september 2024