Tedesco pikt er opvallende Rode Duivel uit: "Hij was héél goed"

Tedesco pikt er opvallende Rode Duivel uit:
Zaterdag 07 september 2024 - 08:30   I   door Redactie

Domenico Tedesco is erg tevreden over de manier waarop Julian Duranville is ingevallen. Hij is pas 18 jaar en mocht zijn debuut al maken voor de Rode Duivels tegen Israël.

“Heel goed", zegt Tedesco over de invalbeurt van Duranville in Het Nieuwsblad. "Je ziet dat hij lef heeft. Het was alsof hij al twintig keer met ons heeft gespeeld. Ik ben heel blij dat hij zijn eerste minuten kon spelen. Ook op training deze week paste hij zich al snel aan sommige patronen aan. Hij weet wat hij moet doen. Hij ziet dat we in ons spel lef willen hebben, vooruit willen spelen. Als we dan de kans hebben om met dit soort vleugelspelers in één-tegen-één-situaties te komen, dan moeten we dat doen.”

Loïs Openda kon weer niet scoren, zelfs niet vanaf de stip. "Hij scoort elk weekend in Leipzig. We rekenen hem niet alleen af op goals. Dat doen we met Lukaku ook niet. We kijken ook hoe hij de bal houdt, hoe hij druk zet, de diepe runs die hij maakt. Er zijn veel punten waarop je een spits kunt meten. Op veel punten is hij echt goed", aldus Tedesco.

Poll: Vond jij Duranville ook sterk invallen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco  I  Julian Duranville  I  Loïs Openda

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024