Wesley Sneijder ziet Yolanthe Cabau zwaar de mist ingaan: "Dit doe je toch niet!"

Wesley Sneijder ziet Yolanthe Cabau zwaar de mist ingaan:
Donderdag 05 september 2024 - 19:00   I   door Redactie

Er wordt in Nederland schande gesproken over Yolanthe Cabau; Anouk Smulders vindt het namelijk niet kunnen dat de ex van Wesley Sneijder haar achtjarige zoon Xess een Instagram-account heeft gegeven.

Het jongetje is amper acht jaar, maar toch maakte Yolanthe al een Instagram-account aan voor hem. Na één nacht had hij al 50.000 volgers. Intussen is die echter al offline. Anouk Smulders is bij Shownieuws heel duidelijk. “Je, je moet 13 jaar zijn. Je moet je leeftijd invullen, dus daar is iets gebeurd. Er wordt wel specifiek bij verteld dat het account door Yolanthe wordt gecontroleerd. Ik vind er wel wat van. Ik zou dit nooit doen met een 8-jarige.”

“Hij vindt het dus ontzettend leuk om filmpjes te maken of in elkaar te zetten, maar dan kun je er ook nog voor kiezen om een gesloten Instagram-pagina te hebben, waar de familie en opa en oma en dat soort dingen op mee kunnen kijken. Dan zou ik het snappen als iemand het heel leuk vindt, maar ik vind dit wel super kwetsbaar", aldus nog Smulders.

Poll: Vind jij er dit ook over?

TAGS  I  Yolanthe Cabau

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024

donderdag 12 september 2024