Schok bij Oranje: Woedende sterspeler verlaat Oranje met onmiddellijke ingang

Schok bij Oranje: Woedende sterspeler verlaat Oranje met onmiddellijke ingang
Zaterdag 07 september 2024 - 15:00   I   door Redactie

Bondscoach Ronald Koeman reageerde eerder deze week erg duidelijk op de transfer van Steven Bergwijn naar Saudi-Arabië. Voor hem is het hoofdstuk van de aanvaller bij Oranje volledig geschreven. "Het boek is dicht", klonk het enkele dagen terug op de persconferentie.

In gesprek met De Telegraaf reageert Bergwijn gepikeerd op de uitspraken van Koeman. Niet zozeer omwille van het feit dat zijn periode bij Oranje erop zit, wel omdat hij dat moest vernemen zoals iedere voetballiefhebber, namelijk op televisie. Bergwijn haalt daarom uit naar zijn ex-coach.

"Als hij een betrokken bondscoach was geweest, dan had hij me eerst gebeld. Nu moest ik het vanaf de tv vernemen", vertelt hij teleurgesteld. "Ik heb ook veel mooie momenten met de bondscoach meegemaakt, dus dan is dit te makkelijk en dat valt me tegen van hem."

Zelf sluit Bergwijn een terugkeer bij de nationale ploeg niet uit, al zal er dan wel een andere coach aan het roer moeten staan: "Ik heb het altijd een eer gevonden om voor Oranje uit te komen. Maar onder deze bondscoach wil ik dat niet meer. Met iemand die me bewust zo neerzet in de media ben ik klaar. Maar wie weet als er in de toekomst een nieuwe bondscoach komt. Ikzelf zal nooit de deur sluiten", aldus Bergwijn.

Poll: Snap je de boosheid van Bergwijn?

TAGS  I  Ronald Koeman  I  Oranje

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024