Bom in de Eredivisie: 'Onderzoek gaande naar groot Feyenoord-schandaal'

Bom in de Eredivisie: 'Onderzoek gaande naar groot Feyenoord-schandaal'
Zaterdag 07 september 2024 - 18:00   I   door Redactie

Feyenoord stond deze zomer dicht bij een transfer van Facundo Buonanotte. De Argentijn zou via een huurovereenkomst naar Feyenoord komen, maar de deal ging in extremis niet door. Dennis te Kloese meldt nu dat dat zou komen door een lek binnen de club.

Het nieuws dat Feyenoord interesse had in deArgentijnse aanvallende middenvelder van Brighton werd vroegtijdig bekendgemaakt op de website 1908.nl. Dat was voor geen van beide partijen de bedoeling, waardoor de Engelse club de onderhandelingen met Feyenoord direct stopten.

Het was balen voor technisch directeur Dennis te Kloese, want hij zag zijn target niet veel later op huurbasis naar Leicester City trekken. Tegenover het Algemeen Dagblad doet hij nu zijn verhaal en vertelt hij dat er binnen de club gezocht wordt naar de persoon die het nieuws in de media verspreidde.

Dat Buonanotte een uitstekende aanwinst had geweest voor Feyenoord blijkt uit zijn seizoen tot dusver. Voor Leicester speelde hij tot op heden drie competitiewedstrijden. Daarin was hij al goed voor één goal en één assist.

Poll: Snap je dat er een onderzoek komt?

TAGS  I  Feyenoord  I  v24

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024