De Bruyne schrikt enorm na twijfels van Guardiola: "Ik weet het niet"

De Bruyne schrikt enorm na twijfels van Guardiola:
Donderdag 25 juli 2024 - 18:00   I   door Redactie

Pep Guardiola heeft toegegeven onzeker te zijn over de toekomst van een andere sleutelspeler bij Manchester City, te midden van geruchten over het mogelijke vertrek van Kevin De Bruyne. Hoewel Guardiola ontkende dat De Bruyne naar de Saudi Pro League zou vertrekken, zei hij minder stellig te zijn over doelman Ederson.

Na de 4-3-nederlaag tegen Celtic in hun eerste oefenwedstrijd in Californië, waar vaste krachten ontbraken door Euro 2024 en de Copa America, liet Guardiola doorschemeren dat Ederson mogelijk vertrekt. “Ik weet niet of Ederson zal blijven. Hij moet een beslissing nemen", zei hij.

Ederson, die een gebroken oogkas opliep en daardoor de Copa America miste, wordt in verband gebracht met een overstap naar Al Ittihad, dat naar verluidt een bod van 50-60 miljoen euro voorbereidt. Fabrizio Romano meldt dat persoonlijke voorwaarden al zijn overeengekomen.

Guardiola staat zelden belangrijke vertrekken toe, maar vorig jaar vertrok Riyad Mahrez naar Al Ahli. Als Ederson vertrekt, lijkt City de markt op te gaan voor een nieuwe doelman, ondanks de uitstekende optredens van stand-in Stefan Ortega.

Poll: Zou een vertrek van Ederson een groot verlies betekenen voor Man City?

TAGS  I  Pep Guardiola  I  Ederson  I  Manchester City

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024