Anderlecht-fans halen eigen club volledig door het slijk: Dit is er aan de hand

Anderlecht-fans halen eigen club volledig door het slijk: Dit is er aan de hand
Vrijdag 26 juli 2024 - 22:00   I   door Redactie

Anderlecht loste donderdag een mysterieus filmpje op sociale media waarin het iets leek te willen aankondigen. Wat precies de bedoeling was, bleek niet meteen duidelijk. Een dag later komt de club met meer nieuws. De video kondigde de nieuwe slagzin ‘Noblesse Oblige’ aan.

Veel vraagtekens bij de fans van Anderlecht wanneer paars-wit donderdag een filmpje online gooide. In het filmpje was veel, maar ook vooral zeer weinig te zien. Sommige fans hoopten dat de video een nieuwe speler aankondigde, andere dachten dat het derde shirt eraan zat te komen.

Iedereen kwam bedrogen uit. Een dag later poste het social media team een vervolg op het filmpje waarin duidelijk was dat Anderlecht met een nieuwe slagzin naar buiten komt: ‘Noblesse Oblige’, in het leven geroepen door onder meer Mario Stroeykens en Pär Zetterberg.

Vele fans zijn teleurgesteld in de aankondiging. Sommigen vinden het een gênante vertoning, anderen hadden gehoopt dat het filmpje een speler als Dennis Praet zou aankondigen. De reacties op mediaplatform X zijn dan ook niet mals.

Poll: Begrijp jij de reacties van de fans van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Mario Stroeykens  I  Dennis Praet

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024