Nieuwe uitrusting van Geel is eerbetoon aan verleden van de club

Nieuwe uitrusting van Geel is eerbetoon aan verleden van de club
Zondag 21 juli 2024 - 11:30   I   door Redactie

Verbroedering Geel heeft haar nieuwe uitrusting bekendgemaakt. De club deed dat via de officiële kanalen. Zoals bekend is Voetbal24 hoofdsponsor van de club.

Geel kiest voor een speciale uitrusting dit seizoen. Het blauw is net wat donkerder dan wat traditioneel het geval is. Daar hebben de Kempenaars echter een goede reden voor. Voorloper KFC Verbroedering Geel werd 100 jaar geleden opgericht.

Het absolute hoogtepunt vond ook nog eens precies 25 jaar geleden plaats: het enige seizoen van Geel in de hoogste klasse. De club speelde toen ook in het donkerblauw en dat wordt nu voor dit seizoen herhaald.

Het valt ook op dat het oranje uitshirt, wat jaren werd gebruikt, verdwijnt. Geel kiest nu voor een strak wit-blauwe kleur. De shirts zijn te bestellen voor 35 euro via fanshop@asvgeel.be. Later zullen er ook enkele exemplaren te winnen zijn via Voetbal24.

Geel speelt aanstaande woensdag voor het eerst in de nieuwe shirts. Dan speelt de club haar eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het veld van Sint-Dimpna.

Poll: Vind jij de nieuwe uitrusting geslaagd?

TAGS  I  ASV Geel

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024