Vrees wordt werkelijkheid: 'Genk verliest absolute smaakmaker aan Europese subtopper'

Vrees wordt werkelijkheid: 'Genk verliest absolute smaakmaker aan Europese subtopper'
Woensdag 24 juli 2024 - 19:00   I   door Redactie

Genk verliest deze zomer wellicht Matias Galarza. De Argentijn is niet meer gelukkig in Limburg en aast al een tijdje op een transfer. Thorsten Fink, trainer van Genk, gaf onlangs toe de middenvelder niet meer te kunnen overtuigen om langer bij de club te blijven.

Galarza streek twee seizoenen geleden neer in België. Genk betaalde toen maar liefst zes miljoen euro om de Argentijn los te weken bij Argentinos Juniors, waar Galarza zijn jeugdopleiding genoot. Twee jaar later staat hij al opnieuw voor een nieuw avontuur.

Waar dat avontuur zich zal afspelen, is nog niet zeker. Dat de Argentijn op heel wat interesse kan rekenen is dat wel. Boca Juniors toonde al interesse en deed ook een bod. In Genk vonden ze het geboden bedrag echter te weinig waardoor er nu enkele nieuwe gegadigden opduiken.

Club Atlético Talleres, net als Boca Juniors ook afkomstig uit Argentinië, is nu ook geïnteresseerd, maar ook uit Europa trekken ze aan de mouw van Galarza. De Spaanse subtopper Valencia heeft zijn zinnen namelijk ook gezet op de middenvelder. Het is nu slechts een kwestie van tijd vooraleer hij een transfer maakt.

Poll: Moet Genk een vervanger zoeken voor Galarza?

TAGS  I  Genk  I  Matias Galarza  I  Boca Juniors  I  Club Atlético Talleres  I  Valencia

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024