Genk breekt alle records: 'Miljoenentransfer voor Bilal El Khannouss'

Genk breekt alle records: 'Miljoenentransfer voor Bilal El Khannouss'
Woensdag 24 juli 2024 - 21:00   I   door Redactie

Genk moet de komende dagen, en mogelijk weken, twee spelers missen omdat ze actief zijn op de Olympische Spelen. Het gaat om Zakaria El Ouahdi en Bilal El Khannouss, die met Marokko woensdagmiddag tegen Frankrijk uitmaken wie er met de eerste die punten aan de haal gaat.

Mogelijk keert El Khannouss na het toernooi niet meer terug bij Genk, want er is nog steeds erg veel interesse in de talentvolle middenvelder. L'Équipe meldt namelijk dat Olympique Marseille de Marokkaans international hoog op het verlanglijstje heeft staan.

Die interesse is niet nieuw, maar de Franse topclub hoopt hem zo nog steeds deze zomer naar de club te halen. Indien de Fransen daar werk van willen maken, zullen ze wel van goeden huize moeten zijn. Bij Genk willen ze van El Khannouss namelijk de duurste uitgaande transfer van de club ooit maken.

Voorlopig staat dat record nog op naam van Sander Berge, die op 21-jarige leeftijd voor 25 miljoen euro naar Sheffield United trok. De kans is groot dat Genk het record kan breken, gezien het feit dat El Khannouss momenteel een marktwaarde heeft van 30 miljoen euro.

Poll: Is dit het juiste moment voor El Khannouss om een stap hogerop te zetten?

TAGS  I  Genk  I  Bilal El Khannouss  I  Zakaria El Ouahdi  I  Marseille

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024