'Pikante details bekend in verband met riante transfer van Julien De Sart naar Qatar'

'Pikante details bekend in verband met riante transfer van Julien De Sart naar Qatar'
Woensdag 24 juli 2024 - 22:00   I   door Redactie

Julien De Sart meldde zich woensdagochtend niet op training bij Gent. Dat heeft alles te maken met het feit dat hij dinsdag een riante aanbieding heeft ontvangen uit het Midden-Oosten. Niet Saudi-Arabië lonkt naar hem, maar wel het Qatarese Al Rayyan.

Volgens Sasha Tavolieri overweegt De Sart wel degelijk een overstap naar Azië, ondanks dat hij in april nog maar net een contractverlenging tot 2028 heeft getekend. De transferexpert weet enkele sappige details in verband met de deal prijs te geven.

Zo hebben de Qatarezen een bod van 6.5 miljoen euro neergelegd in Gent én kan De Sart binnenkort een contract van drie jaar ondertekenen in Qatar. Indien hij naar behoren presteert kan hij dat met nog één seizoen verlengen.

Ondertussen zit de middenvelder thuis zijn opties af te wegen. Tavolieri geeft daarnaast ook aan dat het nooit de bedoeling was van De Sart om de supporters het gevoel te geven dat hij een transfer wil forceren, al wil dat niet zeggen dat hij zijn zinnen niet op een transfer heeft gezet.

Poll: Zou jij ook voor het grote geld uit het Midden-Oosten kiezen?

TAGS  I  Gent  I  Julien De Sart

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024