Bange tijden voor Gent: 'Na Tissoudali en De Sart maakt nóg een sterkhouder blitztransfer'

Bange tijden voor Gent: 'Na Tissoudali en De Sart maakt nóg een sterkhouder blitztransfer'
Vrijdag 26 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

KAA Gent kondigde donderdagavond met een foto vanuit de kleedkamer het vertrek van Tarik Tissoudali aan. De Marokkaan mag voor de nodige miljoenen beschikken. Ook Julien De Sart staat op het punt om te vertrekken. Hij kan naar Qatar verhuizen.

De kans bestaat nu dat het daar niet gaat bij blijven. Nicolo Schira meldt namelijk dat Lazio stevig aan de mouw trekt van toptalent Matias Fernandez-Pardo. Volgens de journalist is de Italiaanse subtopper volop in onderhandeling met Gent om de linksbuiten naar de club te halen.

Fernandez-Pardo is een negentienjarige Belg die in 2020 transfervrij overkwam uit de jeugd van Lille. Sindsdien wist de tiener 22 wedstrijden te spelen voor de eerste ploeg van Gent. Daarin vond hij acht keer de weg naar de netten en wist hij ook twee assists af te leveren.

Het talent van Gent kon eerder ook al rekenen op interesse van AC Milan en AS Roma, maar zij drukten toen niet door. Volgens Schira is Lazio nu de gesprekken begonnen met de aanvaller om hem definitief naar Italië te halen. Voor Gent zou het een serieuze aderlating betekenen.

Poll: Kan Gent dit seizoen meedoen voor de prijzen?

TAGS  I  Gent  I  Tarik Tissoudali  I  Julien De Sart  I  Matias Fernandez-Pardo

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024